Hur vi upptäckte ODABAN Skopulver:

För några år sedan vistades jag ibland på en sportklubb i Stockholm. Sportklubben hade skoförbud inomhus och där skorna stod parkerade existerade en doft som var så hemsk att man befarade för sin hälsa efter att ha inandats denna radioaktiva luft. Doften av sura, fuktiga, hemskt luktande skor var så otäck att det var som en mardröm att ta av sig skorna och snabbt ta sig in i lokalen- utan att andas. Det som gjorde saken värre var att det var en trappa upp direkt innanför dörren och bakterierna från dessa skor som stod nere vid dörren tycktes följa med halvvägs upp i trappan, inte en rolig erfarenhet att ha varit med om.

Den hösten åkte jag till Nya Zeeland för att börja jobba.
Innan jag åkte hade jag köpt ett par nya sportskor, men efter bara en vecka kändes de ofräscha, dom blev lite fuktiga när jag gick igenom det våta gräset en morgon och mina nya skor kändes nu inte så nya längre.
Väl i Nya Zeeland nämnde jag för en vän som bodde där att jag inte var helt nöjd med att mina nya skor nu såg nya ut, men kändes som ett par gamla ofräscha skor. -Du behöver Gran’s Remedy sa han.
Vi gick in på en affär och köpte en burk av det som nu i Sverige och Europa kallas för ODABAN Skopulver. Hur tvättar man bort lukt från skor, Hur tar man bort lukt från skor? Illaluktande skor som måste behandlas men man vet inte hur? Innan jag åkte till Nya Zeeland var det enda knep jag visste att man kunde tvätta skorna- men att tvätta skorna hjälper bara tillfälligt. Lukten kommer tillbaka!
Stoppa skorna i frysen- OK skorna luktar inte illa på någon timme, men sen- lukten kommer tillbaka! Skorna känns inte fräscha och torra igen!

Jag sökte på nätet efter kurer för problemet några år senare- men ingen bra kur fanns och jag introducerade ODABAN Skopulver i Sverige. Vi har ökat vår försäljning med ca 40% senaste året.
ODABAN Skopulver fungerar! Skorna känns torrare. Pulvret hjälper att absorbera fukt. Skorna blir verkligen luktfria med skopulvret!

Efter att ha behandlat dom dåligt luktande skorna enligt anvisningarna (det är mkt enkelt) kan du med gott samvete låta skorna stå i hallen. Inga pinsamheter kommer att uppstå och din flickvän kommer inte att klaga.

Många större butiker vill inte ta in pulvret av den enkla anledningen att dom vill ha så få fakturor som möjligt- att ta in vårt pulver betyder en extra faktura att ta hand om och större butiker vill ha det så enkelt som möjligt. Bättre att ha det enkelt än att ta in de bästa produkterna för kunderna tycks vara måttot.
Vad bra då att Internet finns och du kan handla i vår Webshop!

I Eriksson

Till topp ▲