ODABAN® Handlotion

Torra händer omgående! För dom som lider av svettiga handflator kan affärsmöten och sociala möten vara ett riktigt trauma. Att försöka hantera viktiga dokument med droppande fingrar eller att försöka greppa en penna är de dagliga mardrömmar som personer med överdriven handsvett får utstå. ODABAN® Handlotion kommer inte bara att stoppa svettningar utan ger också en skonsam behandling av händerna och lämnar huden mjuk och smidig. ODABAN® Handlotion är den perfekta följeslagaren för arbets- och sociala möten och det kan säkert hjälpa många idrottare att också få ett bra grepp.

Hur ODABAN® Handlotion fungerar?

Den torkande effekten av ODABAN® uppstår genom por-"pluggar" bestående av en kombination av aluminium och hudproteiner. Det är genom att delvis blockera svettgångarna som por-"pluggarna" skapar en omdirigering av svett till blodets kapillärer där det transporteras till områden på huden där avdunstning kan ske lättare eller till njurarna för naturlig utsöndring. Resultatet blir att händerna lämnas torra utan att det uppstår kompensationssvettning på andra ställen på kroppen. Radio-isotoptester har visat att de aktiva ingredienserna i ODABAN® inte förhindrar svettkörtlarna från att fungera normalt. Den skydd som skapas av aluminium /...

Läs mer...
Applicering av ODABAN® Handlotion

ODABAN® Handlotion är speciellt utformad för att användas på händerna. Använd bara en liten klick av en ärtas storlek, gnid in grundligt i handflator och mellan fingrarna. ODABAN® Handlotion absorberas snabbt och kommer börja verka direkt. ODABAN® Handlotion lämnar Dina händer torra, mjuka och återfuktade. Applicering kan upprepas under dagen eller efter behov.

Instruktions video - Handlotion

Instruktions video - Handlotion

Till topp ▲