ODABAN® Fot- och Skopulver

Motverka svettlukt steg för steg. Svettiga och illaluktande fötter och skor kan vara så pinsamt att de drabbade ofta är rädda för att ta av sina skor när andra människor är närvarande. ODABAN® Fot- och Skopulver är en verkligt effektiv produkt som kommer att förvåna med sin långvarig effekt. ODABAN® Fot- och Skopulver är så effektivt att det kommer att utrota även de tuffaste och mest långlivade av lukter, även från de mest slitna och använda tränsingsskorna. ODABAN® Fot- och Skopulver gör skorna luktfria i upp till sex månader. Som med alla produkter från ODABAN®’s sortiment, säljs skopulvret med en pengarna-tillbaka-garanti.

Hur ODABAN® Fot- och Skopulver fungerar?

Låt dina fötter andas igen! Nyligen utsöndrat svett luktar inte, det är endast när bakterier på huden och i skor bryter ner det av huden utsöndrade svettet som man kan komma att känna den obehagligt uppenbara lukten av ”fotsvett”. ODABAN® Fot- och Skopulver fungerar på två sätt; -Genom att absorbera fukt. Pudret verkar initialt för att minska mångfaldigandet av besvärliga bakterier genom att skapa en torrare miljö -Pulvrets starka bakteriedödande egenskaper av naturliga ingredienser tar död på resterande bakterier. Några regelbundna enkla behandlingar med skopulvret tar så småningom bort alla bakterier och lämnar bakteriedödande egenskaper på en nivå...

Läs mer...
Applicering av ODABAN® Fot- och Skopulver

Fot- och skovård har aldrig varit enklare. Med hjälp av den tesked som finns i förpackningen,  strö en sked av pulvret i varje sko, varje dag under sju dagar. Dina skor kommer nu att lukta fräscht i upp till sex månader. Skor som inte används varje dag eller bara sporadiskt, bör behandlas varje gång de används ca sju ggr.
Skor som verkligen luktar illa kan behöva en tesked pulver även under sulan om sula finns.

Instruktions video - Fot- och Skopulver

Instruktions video - Fot- och Skopulver
Till topp ▲