Motverka svett hela dagen! Överdriven svettning under armarna är ett riktigt stressigt och pinsamt problem som kan leda till hudirritation, lukt och iögonfallande missfärgning av kläder.
ODABAN® Antiperspirant är skonsam och effektiv, ger 24-timmars skydd för de flesta delar av kroppen. ODABAN®’s unika och hermetiskt tillslutna pump, förhindrar att produkten bryts ned, ger en exakt dos vid varje användning och undviker överapplicering. Överapplicering är faktiskt en av orsakerna till att andra antiperspiranter ofta visar sig vara mindre effektiva och kan verka mer irriterande för huden. Vare sig Du gör en viktig företagspresentation, håller en vän i handen, oavsett omgivningstemperatur, kommer ODABAN® att ge Dig möjlighet att koncentrera Dig och, så klart, hjälpa Dig till ett nyfunnet självförtroende.
ODABAN® Antiperspirant (Spray) har länge rekommenderats över hela världen av dermatologer, apotekare, podiatrister och läkare. Den behändiga och unika pumpsprayen är 100% fri från parfymer och allergiframkallande ingredienser.
ODABAN® innehåller en beprövad formula bestående av 20% aluminiumklorid i en blandning med silikon och ren alkohol som bas. Produkten är föremål för stränga kvalitets- och produktionstester som garanterar högsta kvalitet i produkten. ODABAN® är lämplig för alla hudtyper och har med sin unika utformning och förpackning länge ansetts som mindre irriterande för huden än andra produkter.
ODABAN® är en lättanvänd pumpspray. Appliceras i samband med sänggående, enligt anvisningarna och överapplicera inte. Kom ihåg, ’mindre är bättre’, applicera sparsamt och inom bara inom ett par dagar har de flesta människor problemen under kontroll. ODABAN® är effektivt över alla delar av kroppen (Man behandlar bara små hudytor).
ODABAN® Antiperspirant har visat sig kunna reducera armsvett upp till 90%.

Till topp ▲